JOE & THE JUICE og B.93 Indgår Partnerskab og Lancerer Ny Proteinshake

JOE & THE JUICE og B.93 Indgår Partnerskab og Lancerer Ny Proteinshake

February 23, 2024

Reading time:

4 mins

CATEGORY:

Press Release

JOE & THE JUICE og B.93 indgår partnerskab og lancerer ny proteinshake

23. februar 2024 – Juicekæden JOE & THE JUICE og boldklubben B.93, der begge er stiftet i København, indgår et samarbejde, der gør JOE & THE JUICE til ny Official Health Partner for den traditionsrige københavnerklub. Sammen lancerer de to en ny proteinshake, der er designet til optimal restitution efter hård træning.

”Siden dag ét har vores ambition med JOE & THE JUICE været at kombinere gode råvarer og sund kost med et livsstilsunivers med en unik attitude og atmosfære. Derfor så vi et vanvittigt godt match med B.93, der som klub er gennemsyret af en særlig stærk identitet. Vi har også mødt en klub med stærke sportslige ambitioner og fokus på spillernes ernæring og sundhed, som vi er stolte af at bidrage til, og som passer perfekt med vores brand, siger Kasper Garnell, Global Brand Director hos JOE & THE JUICE.

Gennem de seneste år er Boldklubben af 1893 med sit stærke brand, unikke stadionoplevelse og mangfoldige fællesskab blevet et kulturelt tilløbsstykke for københavnerne. Det gælder især klubbens velbesøgte hjemmekampe på Østerbro Stadion, der er blevet et omdrejningspunkt for bydelen.  

”Vi er stolte af, at JOE & THE JUICE nu kommer med ombord som Health Partner. Samarbejdet er født ud af, at flere af deres folk er kommet på stadion og er blevet grebet af vores unikke tilgang og set et potentiale i at kombinere vores kompetencer. Med JOE på holdet kommer vi til at tage arbejdet med spillernes sundhed og ernæring til helt nye højder. JOE & THE JUICE kommer med deres ekspertise inden for sundhed til at spille en stor rolle i at optimere vores spilleres performance og generelle sundhed,” siger Mikkel Christopher, kommerciel direktør i B.93.

JOE & THE JUICE har sammen med B.93’s fysiske træner Jonas Ratzer udviklet kædens første proteinshake, der får navnet 1893, og som bliver fast del af spillernes kost – særligt i forbindelse med førsteholdets kampe.

”Sundhed fylder meget i både vores elitesetup og klubben generelt, og derfor har det været fedt at få lov til at skræddersy en ny proteinshake sammen med JOE & THE JUICE. Vores spillere har brug for en kost med masser af frugt og grønt og solide proteiner, og 1893-shaken kommer til at få en central plads i spillernes hverdag. Jeg er sikker på, det kommer til at understøtte det sunde fundament, som sikrer, at vi kan yde vores bedste i klubben,” siger Jonas Ratzer, Head of Physical Performance i B.93.

Både B.93-tilhængere og alle andre københavnere vil kunne finde den blå shake i JOE & THE JUICE’s 50 butikker i København fra 23. februar. Partnerskabet går officielt i luften i forbindelse med B.93’s sæsonstart hjemme mod Næstved BK lørdag d. 24. februar.

Fakta

Den nye 1893-proteinshake består af dadler, banan, kollagen, valleprotein, kreatin, ananas og ærtemælk. Shakens intense, blå farve, der matcher B.93’s originale logofarve, stammer fra tilsætning af blåt spirulina-pulver, der er et naturligt og farverigt planteprotein.

Pressekontakt

For spørgsmål til partnerskabet, kontakt venligst: JOE & THE JUICE: Kasper Garnell, Global Brand Director, garnell@joejuice.com / B.93: Mikkel Christopher Jensen, kommerciel direktør, mc@b93.dk

OTHER ARTICLEs